onsdag 29 januari 2014

Tipps från coachen

Toppenkollegan som med hjärtans lust plågade mig med träning gav även ett eminent middagstipps. Det kommer från Ica från början och är med fläskfile och rostade pinjenötter. Budgetversionen blev med quorn. Supersmarrigt!


Skär gul lök, vitlök och röd paprika grovt och stek i lite olja. Ta några tärningar frusen champagne som blev över efter nyår och hiva i dem.
Efter en stund, mixa alltihop. Stek under tiden quornbitarna.
Tjoffa ner paprikagucket i quornen, i med lite vatten och en buljongtärning. En duett grädde eller mjölk eller inte. Krydda.
I med pastan som har kokat under tiden. Rör och i med lite riven ost.

En kväll för ett tag sen var godissuget outhärdligt så för att hedra mitt nyårslöfte svängde jag ihop lite typ kolasås utan grädde, minilite smör och lättmjölk. Ett akut bljöbyte kom invägen så jag fick koka om den för att den skulle få rätt konsistens vilket resulterade i omfattande gryninghet. Men den var ju gratis så det smakade fint ändå.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar